print deze pagina

Coronavirus: extra handen welkom

Het coronavirus heeft veel impact op de arbeidsmarkt voor de zorg. Zeker op korte termijn. WZH heeft veel hartverwarmende reacties ontvangen van mensen die ons graag willen helpen in deze tijd van het coronavirus. Wij worden daar heel blij van. Maar wij blijven hard op zoek naar extra handen want wij hebben alle hulp hard nodig!

Extra handen voor de zorg welkom tijdens coronavirus

Wil je jouw diensten aanbieden? Stuur dan een mail naar werving@wzh.nl.

In deze periode bieden wij jou een contract voor onbepaalde tijd met een salaris conform functie en CAO VVT. Wij zijn op zoek naar mensen met een zorgdiploma, die wij kunnen inzetten op de locaties waar de nood het hoogst is. Ook voormalige zorgmedewerkers, van wie de registratie in het BIG-register is verlopen na 1 januari 2018, mogen bij uitzondering weer aan de slag in de zorg, zonder dat zij zich opnieuw in het register inschrijven. Mail vandaag nog jouw hulp naar bovenstaand emailadres. Onze adviseurs van Werving & Selectie nemen dan graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Regionale helpdesk

Oud-zorgmedewerkers kunnen ook hun diensten aanbieden via de regionale helpdesk op www.extrahandenvoordezorg.nl. De regionale helpdesk is opgezet vanuit de werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt. De helpdesk coördineert de aanvraag en inzet van de extra zorgmedewerkers uit de regio en bij de organisaties die het op dat moment het hardst nodig hebben. WZH heeft zich aangesloten bij dit initiatief.