print deze pagina

Dagactiviteiten/ontmoetingscentra en corona

Vanaf maandag 8 juni openen een aantal van onze dagactiviteitencentra en ontmoetingscentra weer hun deuren. Zodra uw centrum weer opengaat ontvangt u hierover een persoonlijk bericht.

WZH beschikt over ontmoetingscentra en dagactiviteiten in diverse locaties. Zowel de cliënten die wonen in onze locaties als de deelnemers die zelfstandig wonen, maken hier dagelijks gebruik van. Met de uitbraak van corona in ons land waren op advies van de RIVM alle dagactiviteitencentra stilgelegd en de ontmoetingscentra tijdelijk gesloten. Vanaf maandag gaan de eerste centra weer open.

Doordat nog een aantal centra zijn gesloten is WZH zich ervan bewust dat hierdoor sociale contacten worden beperkt en dat uw thuissituatie anders is dan u gewend bent. Indien u of uw naaste behoefte heeft aan sociaal contact of aan praktische ondersteuning, waaronder hulp bij boodschappen en/of maaltijdbezorging dan kunt u contact opnemen met het activiteitencentrum via het bij u bekende telefoonnummer. Wij helpen u graag en denken mee in de mogelijke tijdelijk oplossingen.