print deze pagina

Dagactiviteiten/ontmoetingscentra en corona

WZH beschikt over ontmoetingscentra en dagactiviteiten in diverse locaties. Zowel de cliënten die wonen in onze locaties als de deelnemers die zelfstandig wonen, maken hier dagelijks gebruik van.

Met de huidige maatregelen is een bezoek aan het dagactiviteitencentra en ontmoetingscentrum mogelijk op basis van een aangepaste groepsgrootte, mits de cliënten en deelnemers geen corona gerelateerde klachten hebben. Hierbij gelden algemene afspraken t.a.v. maximaal aantal personen, hygiëne, het gebruik van preventieve beschermingsmiddelen door medewerkers en het houden van 1,5 meter afstand. Verder willen wij u informeren dat openingstijden van ontmoetingscentra en dagactiviteiten per WZH locatie verschillen.

Indien er andere voorwaarden voor u zijn neemt uw contactpersoon contact met u op. Wilt u informatie over de openingstijden of heeft u zelf vragen dan kunt u contact opnemen met het activiteitencentrum via het bij u bekende telefoonnummer. Wij helpen u graag en denken mee in de mogelijke tijdelijke oplossingen.