waterhof Logo
U bevindt zich op home.
Werken bij waterhof
Werken bij WZH

Waar staan wij voor

Welkom bij WZH Waterhof

Bij WZH Waterhof heeft u alle ruimte om uzelf te zijn, 24 uur per dag. Of u nu in onze woonzorglocatie woont, tijdelijk te gast bent of nog thuis woont en van onze kwalitatief goede zorg gebruikmaakt. U bent voor ons een individu met een eigen leven, eigen wensen en eigen zorgbehoeften. Dit geldt ook voor uw familie en vrienden die bij u op bezoek komen. Zij zijn op ieder moment van de dag welkom.


WZH Waterhof biedt goede verpleeghuiszorg, dagopvang, dagbehandeling, activiteiten en thuiszorg voor ouderen in de regio Den Haag en Rijswijk. Daarnaast bieden wij palliatieve zorg en beschikken we over een hospice.

 

Zelfstandig wonen met zorg
Zelfstandig wonen met alle comfort en zorg in de buurt? Dat kan bij woonzorgcentrum WZH Waterhof. Wanneer u een indicatie van het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) heeft, kunt u een aanleunwoning huren bij WZH Waterhof. Wij noemen dat Garantwoningen. Dit zijn luxe vierkamerappartementen met een woonoppervlak van ongeveer 80 m2. U huurt zelf het appartement en betaalt voor uw woonlasten en levensonderhoud.

 

U heeft toegang tot de faciliteiten en voorzieningen van WZH Waterhof:

 


 

 

 

Waar vindt u ons

In onze woonzorglocatie gaan wij, cliŽnten, naasten, gasten en medewerkers als gelijkwaardige mensen met elkaar om.

Onze andere woonzorgcentra


WZH Waterhof is
onderdeel van
WoonZorgcentra Haaglanden


WZH Waterhof
Polanenhof 130
2548 MC Den Haag
Telefoon 070-890 2000
Fax 070-890 2099
Mail waterhof@wzh.nl

Ga naar Woonz.nl