algemeen Logo
Home Nieuwbouw WZH Oosterheem in Zoetermeer
Werken bij WZH
Als vrijwilliger aan de
slag bij WZH

Onze woonzorgcentra

WZH Oosterheem in Zoetermeer

Thuiszorg, verpleeghuiszorg en welzijnsactiviteiten. Dit is een greep uit de diensten die vanuit WZH beschikbaar zijn voor de ouderen van Zoetermeer. De deuren van het nieuwste woonzorgcentrum in Zoetermeer zijn begin januari 2013 geopend. Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met WZH Oosterheem.

 

WZH Oosterheem is gelegen in de jongste en nieuwste wijk van Zoetermeer aan de Florence Nightingalelaan 92. De naam van het huis zegt het al: WZH midden in het centrum van Oosterheem met de RandstadRail, winkels, horeca en sportvoorzieningen in de directe woonomgeving.

 

Familiehuis
WZH Oosterheem is een nieuw thuis voor ouderen die vergeetachtig worden of dement zijn, of om een andere reden intensieve zorg nodig hebben. Een professioneel, multidisciplinair team met specialisten op het gebied van ouderengeneeskunde staat 24 uur per dag klaar voor de cliŽnten en hun familie. ďHet is een bijzonder familiehuisĒ, vertelt locatiemanager Gharty Filemon. ďWe nodigen mantelzorgers uit om zich actief in te zetten voor de woongroep. Tegelijkertijd ondersteunen wij ook de mantelzorgers met tijdelijke zorg, zodat ze even op adem kunnen komen.Ē

 

Informatie
Wilt u meer informatie of zich registreren als geÔnteresseerde op de wachtlijst, dan kunt u contact opnemen met onze speciale WZH Klantenservice: 070 756 16 00 of e-mailen naar klantbemiddelingoh@wzh.nl.


WZH Oosterheem

Florence Nightingalelaan 92

2721 NP Zoetermeer
079-3443000

 


 

Informatie

Geen informatie

Acties

Pagina printen
Pagina doorsturen
Emailadres van kennis:

Naam van uw kennis:

Uw naam: